Oriflame oslávil 25. výročie na slovenskom kozmetickom trhu

V piatok 14. 9. 2018 sa hotel Bellevue vo Vysokých Tatrách odel do farieb slovenskej vlajky, aby privítal takmer 200 kozmetických poradkýň spoločnosti Oriflame. Tie sa tu stretli na slávnostnom galavečeri pri príležitosti osláv 25.výročia založenia Oriflame na Slovensku.

Práve kvôli 25.výročiu bola voľba témy jednoznačná – bol to Slovenský večer. Pozvané dámy (úspešné slovenské Oriflame direktorky) v bielo-modro-červených večerných róbach zaplnili slávnostne vyzdobenú sálu.

V rovnakom duchu bol pripravený aj spoločenský program. Moderátormi večera boli Marcel a Junior, ktorí sa postarali o dokonalú zábavu. Toto výnimočné galapodujatie odštartovala slovenská tanečná skupina CreDance, ktorá sa predviedla naozaj originálnym sposôbom a postavila našich hostí doslova zo stoličiek.

Cieľom tohto galavečera však bolo odmeniť tých najlepších z najlepších. Na pódium boli postupne pozvané všetky prítomné dámy, ktoré kráčajú po Ceste k úspechu v Oriflame, idú za svojím cieľom a plnia si svoje sny. Každá z nich je úspešná podnikateľka vyznávajúca hodnoty Oriflame – spolupatričnosť, duch a nadšenie. Ocenenie za dosiahnuté výsledky si prevzali priamo z rúk generálneho riaditeľa Oriflame Slovensko Jonasa Haeggqvista a taktiež viceprezidenta GBA Afrika a Európa a riaditeľa regiónu CASE Niklasa Friska.

Súčasťou každého takéhoto galapodujatia je vždy aj akt “togetherness”. Tento rok sme si všetci spoločne zahrali puzzle, ktoré nám po poskladaní odhalilo jedinečný obraz zakladateľov spoločnosti Oriflame, bratov Roberta a Jonasa af Jochnickovcov.

Celý jedinečný večer vyvrcholil vystúpením slovenskej rokovej kapely Tublatanka, ktorá bola pre pozvaných hostí veľkým a príjemným prekvapením.

publikované: 12.10.2018